duminică, 7 decembrie 2014

Ohoho Tannenbaum...



Deja se apropie vraja cand puradelul viseaza la Mosul cum cobora pe horn avand in sacul lui cadoul preferat pe care-l lasa sub pom. Si normal ca "publicitarii" au intrat in fibrilatie si-si rup plamanii sa ne atraga ca pe musca la gramajoara de balega. Asa cum observa o doamna pe spatiul ei virtual, exista insa si disfunctii" in a transmite mesajul caci si in timpane dar si in retine auzim doar... Hai veniti la pravalie ca noi suntem pregatiti.

Dar cum noi, parintii, suntem doar "intermediari" caci clientii veritabili sunt copiii pe care ne-am muncit sa-i facem, se invart si ei pe langa noi si vad si aud ca si noi ca ne place sa credem ca sunt macar la fel de inteligenti ca noi... Alooo, domnul imbracat in Mos Craciun de la raionul de cadouri... in speta ca s-o nu mai lungesc, stimati parinti, manca-v-as portofelul, d-ati buzna la noi ca sa va umpleti de fericire copiii. Bine, noi auzim si ne informam pe unde sa cautam dar si copilasii aud... pai nu Mos Cracila vine cu cadouri, cum adica stimati parinti?

Doamna in cauza ii acuza pe "publicitari" de nitica prostie in creieri dezvaluind la auditorii cei mai interesati cum sta treaba. Eu zic ca pe langa prostie sunt si putin ticalosi in mod voit. Pai infantilul stie ca Mosul vine in functie de cumintenia lui si probabil ca-si da seama pana si el ca degeaba sta smirna in ultima saptamana daca in restul anului a tinut-o din prostioara in prostiora de le-a albit parul parintilor. Asa ca ar putea avea ceva emotii cu privire la succesul actiunii de a gasi sub brad infiripate sperantele sale. Asa afla "culisele" inca dinainte de vreme si atunci chiar ca nu mai ai scapare, gasesti sub brad inca din timp meniul cu pretentii.

Adica stati frate ca daca aveati o sansa sa va rezumati nitel ascunsi dupa paravanul "cuminteniei" vis-a-vis de finalul scontat, ca in loc de bicicleta dorita gaseste copilul o punga cu bomboane ca a fost obraznic, de-acum s-a terminat cu vraja, incep "negocierile"... Mai fraierilor vreti sa nu raman repetent? Atunci ia mars la magazin si sa vad o tableta cum fuge repede la mine, ca oricum o sa-mi trebuie la clasa I-a, ca avem manuale electronice... :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu